start  RSS 2.0  Follow Datsmor  

Äntligen

Nu så blir det lite mer ordning hemma, Kärlek står och pysslar om det blivande kontoret och jag ska strax ta hand om de där envisa enstaka kartongerna som fortfarande står ouppackade i ett hörn.. Så jag har det jag gör i kväll. =)

Nu ska jag dyka ner i en låda! Ha en fin kväll! =)


Köket

Här kommer lite fler bilder från köket. Fins någon bild sen tidigare, den kan ni se här. Senaste tillskottet är vår sideboard, superpraktisk! (Och snygg!) Ovanför kommer det skruvas upp två vita tavellister, svär lite över att det är betongvägg.. men det ska göras! =)


Tapetsering

Nu är äntligen den nya tapeten i köket uppe! Det blev lite strul med hyresvärden om vem som skulle göra jobbet, så allt tog lite längre tid, men nu så är det gjort. Den gamla tapeten hade sett sina bästa dagar, köket är nämligen inte omtapetserat sen huset byggdes.. omkring 18 år med hyresgäster sätter sina spår.

Köket blev ljust och fint, vi blev riktigt nöjda!  


Småfåglar

Har haft ett mönster på dessa små fåglar liggande rätt länge, kände att de var dags att prova sy dom små sötnosarna. Nu är inte jag den duktigaste på att sy, men jag försöker i alla fall.. ett roligt litet projekt här hemma =)


Torky

Sen vi flyttat har vi inte fått upp hållaren för hushållspappret, mest för att det inte funnits något vettigt ställe att hänga upp den på (sen är det inte den snyggaste hållaren heller). Här om dagen kom jag till å tänka på en lösning som jag sett flera använda sig av, jag tror det var hos Hildur med bloggen Fixa och Dona som jag såg idéen först. Hade lite tyg liggande, så det var bara att klura lite, ta fram symaskinen och sy =)


Första förvandlingen

Köket var nog det som var först ut att få ett litet ansiktslyft, välbehövligt om man inte riktigt är överräns med utseendet på hyreslägenhetens standardkök.


Nu har det hänt lite mer än så i köket, det kommer bilder på det senare. Ny tapet har kommit upp och ett tusenbitarspussel i form av ett sideboard är på plats.