start  RSS 2.0  Follow Datsmor  

Standby

Fortfarande stilla här, men hemma händer det massor med grejer, sista rycket nu i helgen för flytten, och sista natten i vår nuvarande lägenhet i natt.

Nästan ingen som kunde komma på någon idé på presenter till en kille som tar lärarexamen? Om en vecka åker vi till Uppsala, så då måste jag ha fixat det.. Ja ja, kommer väl på någonting =)

Håll ut så länge, så ska jag försöka lägga in lite bilder på nya lägenheten, inget att jubla över kanske, då det behöver göras en del. Men desto mer att se fram emot, då vi fått fixa lite!

Lärarexamen

Tänkte kanske någon kan hjälpa mig med en sak..
Behöver tips på vettiga/roliga/schyssta presenter att ge bort till någon som tar lärarexamen. Alla tips är välkommna! =)

Kontoret

Allt står lite still såhär mitt under flytten, samtidigt som vi åker i väg ett par dagar nu igen. Men jag bjuder på lite bilder från vårt senaste projekt i vår nuvarande lägenhet, nämligen kontoret!

Kontoret/arbetsrummet är igentligen en klädkammare i anslutning till hallen. För att göra det lite trevligare att vistas där inne organiserades och sorterades en hel del och dörren ersattes med ett draperi.


Design: Simon & Tomas

Nu är det officiellt, det blir ytterligare en säsong med designduon i TV3. Det blir deras 5:e säsong, ska bli spännande att se vad resultatet blir. Jakten på sveriges fulaste hem har börjat!

Även om deras inredningsorgier går lite över styr allt som oftast, så finns det alltid något man snappar upp och blir inspirerad av. Dom kan ju inte falla alla i smaken, eller hur?

Läs mer om detta på TV3
Eller kika in i deras blogg!

Häng med

Följ min blogg med bloglovin

Nu kan ni följa bloggen via Blogg lovi´n Follow Datsmor och/eller Rss  
Har varit över till Trondheim och firat 17Mai i helgen, men nu är jag tillbaka och flytten är i gång på allvar.. så nu; packa packa packa =)

Hissgardin

Jag vet att jag lovat Älsk att inte leta någon inredning till nya lyan innan vi flyttat in och bestämt oss för tapeter osv. Men.. Hallå! det går väl inte!?  Nej, Inspiration finns runt omkring mig hela dagarna och idéerna flödar. Så, nu har jag ramlat över en söt gardin till köket redan. En hissgardin från Halens, den skulle kunna bli fin.


Bild lånad från Halens.se


Odla

Ja, så var det gjort. Nu väntas det bara på att dom små liven ska växa upp! Ruccola och sockerärtor blev det, sådär hyfsat lättskött och oavanserat.. Sen hoppas vi på att det fortsätter att växa även efter flytten. Då blir det balkong i stället för uteplats, bara till å vänja sig vid mindre yta.. haha. Men det kommer nog gå bra.


PlanlösningSåhär ser planlösningen ut på nya lägenheten, skalan är nog inte helt 100, då det är en uppskattning sen visningen. Men den gör nog lägenheten rättvis ändå.
Klädkammare 1 förblir det den är förmodligen, utrymme för våra kläder. Dvs att vi slipper någon garderob som bara tar upp plats, grett =)
Klädkammare 2 har vi en plan för. Förhoppningsvis lyckas vi väl trolla även denna till ett kontor, så som vi gjort i förra lägenheten.
Väntar på eventuell omtapetsering i samtliga rum, om det inte görs av hyresvärden så kommer det bli något vi fixar eftersom. Det går att stå ut med de tapeter som sitter uppe, så alldeles panik är det inte =)

Välkommen

Kör ett litet välkomstinlägg såhär till att börja med. Som de flesta av er redan vet, så har jag bloggat på datsmore.blogg.se tidigare (och kommer även fortsätta med det är det tänkt) Men samtidigt ska jag försöka dra igång den här sidan som blir en mer renodlad inredningsblogg =)
Just nu står vi som sagt mitt i en flytt och har fullt upp om dagarna, men det kommer nog hinnas med ett och annat ändå.
I morgon ska här planteras!